Dag van de Stagiair

14 mei 2018
Wie kent ze niet, de jongens en meiden in het blauw die iedere dag weer inzet plegen om het sporten en bewegen bij onze kinderen op een uitdagende, adaptieve en verantwoorde manier aan te bieden? Kinderen door de juiste begeleiding laten klimmen tot ongekende hoogte?Sportstage de Kempen is binnen Kempenkind  inmiddels een begrip en daar zijn wij al jaren trots op. Onze inzet is binnen het landelijke orgaan: Dag van de stagiair, niet ongemerkt gebleven:

We zijn namelijk genomineerd tot een van de 15 beste stagebedrijven van Nederland.!

http://dagvandestagiair.nl/finalisten-stagebedrijven-2018/

Samen met een flink aantal grootmachten als: ASML, Roompot vakanties etc, staan wij daar met SSK gewoon bij.

Het zou geweldig zijn als we daadwerkelijk HET stagebedrijf van 2018 worden en daadwerkelijk als eerste eindigen en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig.

Hoe?

We zijn eigenlijk nog maar 1 stap verwijderd van de overwinning. 50% van de beoordeling hangt af van onze presentatie die we gedaan hebben en dat zit wel goed. De andere 50% heeft te maken met social media.

Graag wil ik jullie vragen om fanatiek de post (link hieronder) te Delen en Liken en te voorzien van een leuke/ludieke opmerking. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 18 mei a.s.

https://www.facebook.com/dagvandestagiair/posts/1919899581365199

Alle hulp is welkom, dus als je iets terug wilt doen voor de Stagiaires van Sportstage de Kempen en ons als stageleerbedrijf SSK, waar jullie wekelijks profijt van hebben tijdens de gymlessen, met Click op de speelplaats en met grote sportevenementen??? 3x klikken en we doen serieus mee met deze prestige prijs.